Jul 26, 2012

Cinta Terpatri

Alhamdulillah kini telah terpatri dua hati menjadi satu..sahlah kini daku bergelar isteri kepada seorang lelaki yang telah mencuri hati ku ini. Terima kasih kekanda.. :) Pertunangan yang hanya seketika terus terjalin dengan ikatan lafaz sakinah di Masjid Gerik..

Antara sahabat-sahabat yang sporting yang sudi hadir ..terima kasih :)
Pelbagai perasaan yang lahir tika saat itu tiba, segalanya tersimpan kukuh di dalam hati.Terima kasih kepada keluarga terutamanya mama, abah yang banyak membantu dan berkorban demi anakmu yang tersayang ini. Begitu juga kepada mak dan abah terima kasih yang tak terhingga. Tidak lupa juga kepada keluarga ku serta saudara mara yang sangat-sangat banyak membantu.kepada kawan-kawan, sahabat handai yang datang terima kasih juga dihulurkan.

Dan yang teristimewa buat suami yang tercinta Encik Muhamad Amirul Hakim bin Ahmad Lutfi terima kasih moga bahtera yang dibina dapat kita sama-sama layari dengan dipayungi redhaNya.. amin..

Semoga dibawah rahmatMu..terima kasih Ya Allah.. :')

Sempat ke pasar malam selepas akad nikah..
Main baling-baling bunga pula... nie la photograper saya  http://www.facebook.com/pages/Azlan-Yusof-Concept-TWJ/181040968613836

Nie masa bertunang

No comments: